20% rabatt på emballage hos Rajapack

Samarbete med Rajapack

Vi på Abicart har ordnat en stående rabatt på emballage hos Europas ledande leverantör, RAJA.

Samarbete med RAJA (Nr. 1 på emballage i Europa)
Söker du smarta och enkla förpackningslösningar för att skicka iväg dina varor?
Surfa på www.rajapack.se och välj bland deras 3000 produkter med leverans inom 24/48 timmar.

Kontakta oss och uppge ditt butik-ID och för att få 20% rabatt med RAJA.

Rabatten gäller endast vid beställning av standardsortiment (ej specialanpassat emballage som tryckta tejp, maskiner eller lagerutrustning). Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prislistor.