Ange betalalternativ per leveransland

Ange vilka betalningsalternativ du vill erbjuda per leveransland

Följ stegen för att anpassa dina olika betalalternativ till vilket land produkten ska skickas till.

• Gå till "Betalningsmetoder"
    Här ser du samtliga betalalternativ som du erbjuder i din webshop.
  • Klicka på den lilla pennan, "Redigera", på den betalmetod du vill redigera.
    Här ser du samtliga inställningar för den valda betalmetoden.
  • Scrolla ned tills du kommer till rubriken "Land".
    Här kan du välja vilka länder där du vill erbjuda betalalternativet.

Obs! Om du inte väljer ett eller fler specifika länder kommer betalmetoden att erbjudas i samtliga länder.