Ange procentuellt extrapris på flera produkter samtidigt

Ett snabbt sätt att ange procentuella extrapriser på flera produkter samtidigt utan att behöva använda import.

Instruktioner för prislistor

Gå till Sortiment -> Prissättning -> välj en prislista och klicka in er på den.

Först söker man fram de produkter som man vill ange extrapris på. För att söka fram alla produkter i en viss produktgrupp lägger man till en sökparameter som heter "Produktgrupp (primary)".

extrapriser-01

Klicka sedan på listan till höger.

extrapriser-02

Välj vilken/vilka grupper som ska få nya extrapriser.
extrapriser-03

Klicka sedan på SÖK-knappen så att produkterna visas nedanför.

Klicka sedan på Verktyg-knappen uppe till höger och bocka i "Add percentage change to prices".

extrapriser-04

Ange procentsats och eventuell avrundning.
Kryssa sedan i "Only apply to prices in current filter selection". Då kommer endast de valda produktgrupperna att påverkas.

Klicka sedan på "Apply change" och glöm inte att spara.