Produktbevakning

Låt dina besökare bevaka produkter som är slut i lager

Vad är produktbevakning?

Produktbevakning är en funktion som gör att besökare kan bevaka produkter och sedan få en notifiering via mail när produkten åter är i lager.

Produktbevakning finns endast i abonnemangen Webshop Plus och Webshop Pro.

Aktivera produktbevakning

Gå till Produkter -> Produktinställningar -> Produktbevakning. Kryssa i rutan " Låt dina besökare bevaka produkter som inte finns i lager." och spara.

När en produkt är slut i lager så kommer köpknappen ändras till en bevaka-knapp och kunder kan bevaka produkten genom att ange sin e-postadress. När produkten är åter i lager skickas det ut ett automatiskt mail till de e-postadresser som finns i bevakningslistan.

En sammanställning på alla bevakningar finns under Beställningar -> Produktbevakningar.

Produkter som har inställningen ”Tillåt beställningar även om lagret är slut” eller ”Dölj produkten om lagret är slut” aktiverad inte går att bevaka.

Man kan inte bevaka kundens val (storlekar/färger) utan endast huvudprodukten.