Bonusway

Resultatbaserad marknadsföring via Bonusway

Vad är Bonusway?

Bonusway är en cashback-sida som erbjuder resultatbaserad marknadsföring och genererar nya kunder och flera köp till nätbutiker. Bonusway marknadsföringskanal finns tillgänglig för dig som har en Textalk Webshop.

Aktivera Bonusway i butiken

Koppla ihop din butik genom att lägga till ditt kampanj-ID (offer ID) direkt i ditt tema. Du hittar ditt offer-ID i Bonusways användargränssnitt.

Gå till Utseende -> Teman -> välj ditt tema, redigera.
Gå sedan till fliken Tillägg -> Bonusway och lägg in Offer ID i fältet.

Notera att om butiken har flera aktiva valutor anger man ett "Offer ID" för varje valuta. Varje valuta har en egen flik.

Läs mer om Bonusway här.