E-post och dokumentinställningar

Nedan går vi steg för steg igenom hur du gör diverse inställningar rörande dokument och e-post.

E-post

1. Gå till Inställningar i vänstermenyn
2. Klicka på E-post

3. Under "Recipients and senders" väljer du avsändarmejl.
4. Om man vill ha full koll på alla utskick som görs och även följa upp statistik kan man med fördel använda en egen SMTP-server.

Mer detaljerad information kring SMTP- och e-postinställningar hittar du nedan:
Manual - Epost-inställningar

Dokument- och e-postinnehåll

1. Gå till Inställningar i vänstermenyn
2. Klicka på Dokument- och e-postinnehåll

Här bockar du för vilka fält du vill ska synas på de olika dokumenten.
I textrutorna kan du även lägga till egen text på de olika bekräftelserna, det här kompletterar övrig standardtext.