Integration mot e-conomic

Integration bot bokföringsprogrammet e-conomic

Vad är e-conomic?

e-conomic är ett onlinebaserat bokföringsprogram som gör det möjligt att förenkla webshopsadministrativa uppgifter som fakturahantering, betalningar och lagerstatus.

Hur aktiverar jag e-conomic i butiken?

Integrationen till e-conomic kostar 400 kr/månad och du beställer kopplingen under Mitt abonnemang. Gör sedan inställningar till integrationen under Inställningar -> Externa kopplingar -> e-conomic.

Löpande överföring mellan e-conomic och Textalk

Nya kunder och ordrar i din webshop hamnar löpande i e-conomic.

Samtidigt har webbutiken alltid rätt pris och lagerstatus, eftersom informationen kontinuerligt hämtas från e-conomic.

Du har tillgång till din bokföring och dina kunder så länge du är uppkopplad. Du behöver alltså inte ha e-conomic installerat på en fysisk dator.