Favoriter

Aktivera så att besökare kan markera och spara favoritprodukter

Vad är favoriter?

Det är en funktion som gör att besökare kan favoritmarkera produkter och spara dessa i en lista. Om funktionen är aktiverad kommer det visas ett hjärta på varje produktsida. Klickar besökaren på hjärtat kommer produkten sparas som en favorit och man kan sedan hitta alla favoriter genom att klicka på ett annat hjärta uppe vid varukorgen.

Vi har uppdaterat favorit-funktionen så från och med idag behöver man inte vara inloggad för att använda funktionen.

Aktivera favoriter i temat

Gå till Utseende -> Teman -> välj tema, redigera -> Innehåll -> Produktsida -> Favoriter & inköpslistor.

Vid "Markera som favorit" välj "Aktiverad" och spara.

Hur funkar det i butiken?

På varje produktsida kommer en ikon med ett hjärta visas under produktpriset. Klickar besökaren på ikonen kommer produkten sparas i en favoritlista.

För att se hela favoritlistan klickar på en annan ikon med ett hjärta uppe vid varukorgen. Från listan kan kunden komma direkt till produktsidan eller lägga den i varukorgen. Om produkten har varianter/valmöjligheter, eller kräver fil-uppladdning kommer kunden inte kunna lägga den i varukorgen direkt utan man slussas till produktsidan för att göra de obligatoriska valen först.