Inköpslistor

Låt inloggade besökare spara produkter i olika inköpslistor.

Vad är inköpslistor?

Det är en funktion där inloggade besökare kan spara en eller flera produkter i olika listor som man sedan enkelt kan lägga i varukorgen och checka ut.

Funktionen finns endast i Webshop Plus och Pro. Besökarna måste vara inloggade för att kunna spara produkter samt skapa och spara inköpslistor.

Aktivera inköpslistor i temat

Gå till Utseende -> Teman -> välj tema, redigera -> Innehåll -> Produktsida -> Favoriter & inköpslistor.

Vid "Inköpslistor" välj "Aktiverad" och spara.

Hur funkar det i butiken?

När en besökare har loggat in med sitt kundkonto så kommer det visas en ikon med texten "Lägg till i lista" visas under köpknappen på varje produktsida.

Första gången en besökare klickar på ikonen kommer det visas en ruta som säger "Mina listor" samt en knapp för att skapa den första listan. Klicka på knappen "Ny lista" och ange ett namn, exempelvis "Julklappar" och klicka på knappen "Skapa lista".

Klicka sedan på den nyskapade listan och då visas knappen "Lägg till produkt". Då kommer produkten sparas i listan.

Alla sparade listor finns sedan under kundens "Mina sidor".