Klarna Shipping Assistant

Kom igång med Klarna Shipping Assistant (KSA) i din butik

Visa upp dina leveranssätt till dina kunder direkt i KCO - Klarna Checkout. Klarna Shipping Assistant (KSA) är tillgänglig tillsammans med den senaste versionen av Klarna Checkout v3.

Såhär sätter du upp Klarna Shipping Assistant (KSA) i din butik:

1. Logga in i admin
  2. Gå till "Inställningar" och "Kassa".
  3. Kryssa i rutan "Använd Klarna Shipping Assistant" och klicka på "Spara".

KlarnaKSAv1
  4. Gå till "Frakt".
  5. Redigera dina leveransmetoder genom att klicka på symbolen "Redigera"
  6. Här kan du ställa in 3 funktioner:
    ”Shipping type”: Här ställs metoden för frakten in.
    - ”Delivery to Adress/Door” – Hemleverans
    - ”Pick parcel from store” – Hämta i butik
    - ”Delivery using postal network” – Postombud
    - ”Carrier decides shipping method” – Transportör bestämmer leveranssätt
    ”Carrier”:
    Välj vilken transportör ni vill använda er av till denna leveransmetoden i listan.
    ”Estimated delivery time (in working days)”:
    Uppskattad mängd arbetsdagar för leverans
    klarnaKSAv2
    Klicka på "Spara".
    När din leveransmetod är redo ser du klarnas logotyp i listan.
    KlarnaKSAv3

Nu är du redo att aktivera Klarna Shipping Assistant i din butik.

För att aktivera KSA gör du följande:

1. Gå till "Inställningar" och "Betalmetoder"
  2. Redigera din betalmetod "Klarna Checkout V3"
  3. Kryssa i ”Använd Klarna Shipping Assistant”.
  4. Spara.

När du klickar på "Spara" kommer din leveransmetoder att tas bort i din webshop och samtliga kommer att finnas i din Klarna Checkout.

klarna-ksa-webshop-1

Klarna Shipping Assistant (KSA) är tillgänglig tillsammans med den senaste versionen av Klarna Checkout v3.