Länka till egna sidor

Lägg in en länk till en egen sida i temat

Vad är egna sidor?

Det är en funktion för att skapa fristående sidor som kan innehålla text, bilder och även produkter. Ett exempel på vanliga sidor är "Om företaget", "Hitta butiken" osv.

Om man har skapat egna sidor så skapas inga länkar till dessa sidor automatisk i menyn som besökarna sedan kan klicka på för att komma till sidan. Man måste skapa dessa länkar själv.

Skapa en länk till en egen sida

Det finns en funktion för att skapa länkar till egna sidor i menyn. Var dessa inställningar finns skiljer sig beroende på vilket tema som används.

Fabrikk

Gå till Utseende -> Teman -> välj tema, redigera -> Innehåll -> Sidhuvud.

1. Scrolla ner till "Egna länkar".
  2. Klicka på "+ Lägg till".
  3. Kryssa i "Sidor".
  4. Det fälls ut en lista med alla egna sidor som har skapats i butiken. Välj sidan ni vill länka till.
  5. Om sidan ska ha en annan titel än vad den heter under egna sidor kan man ange detta i fältet "Länktitel". Annars lämnar man fältet tomt.
  6. Klicka sedan på "Lägg till".
  7. Spara. Klart.

Azalea

Gå till Utseende -> Teman -> välj tema, redigera -> Innehåll -> Sidhuvud.

1. Scrolla ner till "Menyobjekt".
  2. Klicka på "+ Lägg till".
  3. Kryssa i "Sidor".
  4. Det fälls ut en lista med alla egna sidor som har skapats i butiken. Välj sidan ni vill länka till.
  5. Om sidan ska ha en annan titel än vad den heter under egna sidor kan man ange detta i fältet "Länktitel". Annars lämnar man fältet tomt.
  6. Klicka sedan på "Lägg till".
  7. Spara. Klart.

Resterande teman (Bountiful, Nordic, Brew, Hajde, Emporium och Trailblaizer)

Gå till Utseende -> Teman -> välj tema, redigera -> Innehåll -> Meny.

1. Scrolla ner till "Menyobjekt".
  2. Klicka på "+ Lägg till".
  3. Kryssa i "Sidor".
  4. Det fälls ut en lista med alla egna sidor som har skapats i butiken. Välj sidan ni vill länka till.
  5. Om sidan ska ha en annan titel än vad den heter under egna sidor kan man ange detta i fältet "Länktitel". Annars lämnar man fältet tomt.
  6. Klicka sedan på "Lägg till".
  7. Spara. Klart.