Presentinslagning

Aktivera en funktion i kassan där köparen kan välja att få sin beställning inslagen som present.

Presentinslagning är en funktion som visas i kassan där kunden kan välja att få sin order inslagen.

Hur aktiverar jag presentinslagning?

Gå till Utseende -> Teman -> välj ert tema, redigera.

Gå sedan till fliken Innehåll -> Kassa -> scrolla ner till Presentinslagning.  Aktivera presentinslagning genom att klicka på knappen ”På”.

Vid "Generera en presentinslagning-artikel" behöver vi generera sedan en produkt som är själva presentinslagningen genom att klicka på generera-knappen.

När produkten har genererats, klicka på spara-knappen uppe i högra hörnet.

Produkten för presentinslagning visas nu överst i produktlistan under Produkter och har grundpris 10 kr. Du kan ändra produkten precis som vanligt, pris, namn eller bild och ev. lägg till kundens val om så önskas.

Nu kommer era kunder kunna välja presentinslagning i kassan.

Några frågor du som butiksinnehavare behöver ställa till dig själv:

• Slår du in alla produkter separat eller ett enda paket för hela beställningen?
  • Ska kunden kunna välja att slå in produkterna separat?
  • Ska kunden kunna köpa inslagning av en specifik produkt (ifall det finns många i varukorgen)?

Vi rekommenderar att du gör detta så enkelt som möjligt för kunden och därför inte överkomplicerar köpet genom att låta kunden fatta en massa beslut. Men, du kan använda ”kundens val” här. Exempel på val du kan lägga till:

Antal paket

• 1-3
  • 4-6 (+20 kr)
  • 6-9 (+50 kr)
  • 10 eller mer (+100 kr)
  • Beskriv vilka artiklar du vill att vi slår in
  • Omslagspapper
  • Tomtar
  • Julgranar

Begränsningar

Det går inte att automatiskt generera presentinslagningsprodukten i underbutiker för flerbutikssystem. Man måste skapa denna produkten manuellt. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information eller hjälp med detta.