Visa recensioner på produktsidan

Lägg till en widget som kan visa produktrecensioner från Trustpilot och Yotpo

Vad är produktrecensioner?

Det är en funktion där kunderna kan recensera produkterna som de har handlat. Recensionerna presenteras på produktsidan under beskrivningen.

Hur ser det ut?

Trustpilot

05-trust-visning

Yotpo

06-yotpo

Vad behövs för att det ska fungera?

Trustpilot
För Trustpilot krävs Trustpilots standard-paket och sedan lägger man till tilläggstjänsten produktomdömen. Ni skaffar detta på Trustpilots sajt: https://se.trustpilot.com/

Trustpilot kräver även att man har SKU eller produktnummer angivet på produkterna.

Yotpo

För Yotpo räcker det med deras gratisversion och ni registrerar er här på deras sajt: https://www.yotpo.com/

Yotpo kräver att alla produkter måste ha ett produktnummer angivet för att det ska fungera och dom tillåter inte heller punkt eller kommatecken i artikelnumret. Endast siffror, bokstäver, bindestreck och understreck.

Hur aktiverar jag produktrecensioner?

Gå till Utseende -> Teman -> välj tema, redigera -> Innehåll -> Produktsidor -> scrolla ner till "Nederdelen av produktsidan" -> Lägg till block -> välj "Produktrecensioner Widget" och klicka på välj-knappen. Välj sedan det tjänst du vill använda, Trustpilot eller Yotpo:

01-valj-1

Trustpilot

För att aktivera Trustpilot behöver man ange sitt "Business Unit ID" som ni får av Trustpilot. Man kan ha olika ID för olika språk.

02-trust

Man behöver sedan välja en utseendemall och det finns flera olika att välja mellan.

03-trust-mall

Sedan väljer man ett färgtema, ljust eller mörkt.

Yotpo

För att aktivera Yotpo behöver man ange sin "Appnyckel" som ni får av Yotpo. Man kan ha olika nycklar för olika språk.

04-yotpo

För att ändra utseendet på widgeten som presenterar recensionerna måste man logga in på sitt Yotpo-konto genom att klicka på knappen "Ändra widget-utseende".