Redeal

Annonsera via företaget Redeal

Vad är Redeal?

Redeal hjälper dina kunder att rekommendera din butik till sina vänner. Direkt efter avslutat köp dyker en deal upp som dina kunder kan skicka till sina utvalda vänner.

I snitt väljer 16% av de som handlat med Redeals lösningar att rekommendera butiken för sina vänner efter avslutat köp.

Tjänsten, som implementeras direkt på bekräftelsesidan i butiken, uppmanar kunderna att rekommendera butiken till vänner och bekanta i sociala nätverk samt via SMS och e-post. För att öka mängden rekommendationer kopplar man rekommendationen till en belöning, t.ex. en rabatt på nästa köp.

Genom att använda Redeal fångar du upp din kund och gör denne till ambassadör för din butik direkt efter avslutat köp på tacksidan. Rekommendationen dina kunder ger blir mer personlig vilket ökar konverteringen.

Redeal fungerar endast i Webshop Plus samt i våra responsiva teman (ej klassiskt).

Hur kommer jag igång med Redeal?

Man behöver göra två enkla steg

Steg 1 - Skapa ett konto

Surfa in på: http://redeal.se/ och skapa ett konto.

Steg 2 - slå på Redeal i Temat

Det enda du behöver göra i Webbutiken är att slå på tjänsten i ditt tema.

Utseende -> Teman -> välj tema, redigera > Tillägg -> Redeal > På/Av

Kostnader

Nedan ser du prisbilden för Redeal.

Uppstartsavgift: 3990 SEK
Lägsta månadsdebitering 500 SEK

• Kom igång idag.
  • Inget kreditkort krävs.
  • 1 SEK per skickad rekommendation med Mail och Facebook
  • 0,95 SEK per skickad rekommendation med SMS
  • 6 % CPO (Cost per order)

Läs mer här: http://redeal.se/

Avtalet har ingen bindningstid.