Så skickar du automatiska omdömesinbjudningar med Yotpo

Skicka ut en inbjudan till dina kunder om att recensera dina produkter med Yotpo

Automatiska omdömesinbjudningar till kund efter köp hjälper dig att samla in produktrecensioner från tidagare kunder. Inbjudningarna synkroniseras med beställningarna i din webshop och skickas ut ett antal dagar efter beställningen är levererad till kund.

När en inbjudan har skickats kan kunden enkelt lämna en produktrecension på de produkter hen köpt.

Hur kommer jag igång?

1. Logga in eller skapa ett nytt konto i Yotpo

2. Gå till din profil > Store settings > General Settings > API credentials

3. Kopiera nycklarna

4. Logga in i abicart admin

5. Gå till Inställningar > Externa kopplingar > Yotpo

6. Klistra in nycklarna från Yotpo

7. För att aktivera Yotpo behöver man även bocka i rutan "Aktiv"

8. Spara!

Läs mer om hur du kan anpassa och designa dina omdömesinbjudningar med Yotpo här