Sidfot

Sidfoten i eran butik är blocket längst ner som följer med oavsett vilken sida man är på i webshopen. Här går vi igenom vilka inställningar som kan göras där, t.ex. hur ni lägger till text och bild eller länkar till sociala medier.

Sidfoten består av fyra olika block eller fältet där man kan välja och lägga till olika innehåll i respektive block.

välj innehåll sidfot1

Egen HTML/Eget innehåll:

I alla fälten i sidfoten kan du lägga in eget innehåll

Du kan lägga in egen text/bild, egna länkar, eller bilder på dina betalningsmetoder.

Klicka på den lilla ikonen "insert/edit image" för att ladda upp en bild:

Adress:

I fältet längst till vänster så finns det möjligt att aktivera färdiga fält där man kan fylla i adress och kontaktuppgifter till erat företag.

Sociala medier-ikoner:

I de två fälten till höger kan man lägga till ikoner till Sociala medier. Det finns ett urval av ikoner att välja mellan och efter detta kan ni lägga in länken till eran Facebook eller Instagram, loggan blir då en länk till eran sida.

Sociala ikoner sidfot

Betalmetodinformation för Klarna Checkout:

Om du använder Klarna Checkout som betalningsmetod så kan du aktivera en logotyp i sidfoten för Klarna. Det går bara att göra i fältet längst till höger.