1. Användarmanual
  2. GOOGLES VERKTYG OCH SEO
  3. Kom igång med Google Shopping via Google Merchant Center

Skapa ett Google Merchant-konto

Kom igång med Google Shopping och skapa ett Google Merchant-konto

Kom igång med Google Shopping

Skapa ett Google Merchant-konto här: http://merchants.google.com

Fyll i information om din butik och verifiera din url så Google förstår att det är du som äger den. Annars kommer dina produkter inte att synas.

About your business

Här fyller du i information om din butik:

Website

Här verifierar du din butik:

Välj "Alternative methods":

...och bocka i "HTML tag":

Kopiera koden från Merchant Center och klistra in den i ditt tema (i Textalk admin) under Tillägg -> Metataggar.