Wasa Kredit

Integration mot betaltjänst via Wasa Kredit

Vad är Wasa Kredit?

Med Wasa Kredit i din B2B kassa kan du enkelt öka din försäljning med leasing eller hyra. Din kund signerar enkelt sitt köp med BankID.

I vilka länder fungerar Wasa Kredit?

Wasa Kredit fungerar för företag i Sverige och valutan som stöds är SEK.

Beställ Wasa Kredit

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här.

Kontakta sedan vår kundtjänst support på support@abicart.se och be oss aktivera Wasa Kredit i er butik. Bifoga ert butiks-id.

Lägg in Wasa Kredit i butiken

Gå till Inställningar -> Betalmetoder -> i listan längst ner, "Lägg till betalmetod", välj "Wasa Kredit" -> klicka på "Lägg till".

Aktiv - Kryssa i rutan för att aktivera betalmetoden i kassan.

Förvald betalningsmetod för kund - Kryssa i om betalmetoden ska vara förvald för alla kunder i kassan. Endast en betalmetod kan vara förvald.

Gör tillgängligt endast för de kunder eller kundgrupper där jag anger det. - Vill man begränsa betalmetoden för en eller flera kundgrupper kryssar man i rutan. Man väljer sedan på respektive kundgrupp vilka betalmetoder som ska kunna användas.

Tillgänglig för kundtyp - Wasa Kredit fungerar endast för företagskunder.

Tillåt inte annan leveransadress för denna betalningsmetod - Stäng av möjligheten för köparen att välja en annan leveransadress. Man kan då endast få ordern skickad till folkbokföringsadressen.

Konto

I rutan Konto anger ni uppgifterna som ni fått av Wasa Kredit.

Partner-id - Ange ert ID som ni får av Wasa Kredit.

Secret - Ange er secret (lösenord) som ni får av Wasa Kredit.

Testläge - Om ni vill testa integrationen kan ni få ett testkonto av Wasa Kredit. Ni får då testuppgifter som ni anger i "Partner-id" samt "Secret" och sedan kryssar ni i denna rutan.

Aktivera widget för månadsbetalningar

Wasa har tagit fram en widget som man kan aktivera i temat för att visa information om månadsbetalningar. Detta visas sedan på artikelsidan under priset.

Gå till Utseende -> Teman -> välj tema, redigera -> Innehåll -> Produktsida.

Vid "Wasa Kredit delbetalnings-widget" anger ni ert partner-ID som ni fått av Wasa samt väljer "På". Glöm inte att spara.